Forum    Members    Search    FAQ

Board index » Website Things » Bug Reports




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
 
Author Message
 Post subject: Bad gateway
 Post Posted: Tue Oct 13, 2009 6:59 pm 
E is for Erfworld Supporter Here for the 10th Anniversary Has collected at least one unit
Offline
Joined: Fri May 01, 2009 10:38 am
Posts: 830
On the forum index the banner ad isn't loading properly.

------------------------------------------------------------------------------

Board index

It is currently Tue Oct 13, 2009 10:54 pm ......................................... Last visit was: Tue Oct 13, 2009 11:19 am

502 Bad Gateway
The server returned an invalid or incomplete response.

View unanswered posts • View new posts • View active topics .................................Mark forums read


--------------------------------------------------------------------------------

The problem seems to be this banner URL:

http://openx.blindferret.com/www/delivery/ag.php

I don't think I have an ad block switched on. "Bad gateway" sounds like a routing problem. I am connecting from Ireland.

  • Tip this post

    Make Anonymous
  • Top 
       
     Post subject: Re: Bad gateway
     Post Posted: Wed Oct 14, 2009 3:34 pm 
    Site Admin
    Offline
    Joined: Fri Dec 19, 2008 9:49 am
    Posts: 187
    Well, it's possible the ad isn't supposed to be seen in your country. We don't host the ads, the ad company does that, so if it's messing up in Ireland they'll need to fix it. More than likely though it's something to do with your ISP possibly not allowing the type of redirect/proxy the ad company uses.

    _________________
    Webmaster for the comic Stupid and Insane Defenders Against Chaos: http://www.onezumi.com
    Webmaster for the comic Erfworld: http://www.erfworld.com

  • Tip this post

    Make Anonymous
  • Top 
       
     Post subject: Re: Bad gateway
     Post Posted: Wed Oct 14, 2009 6:26 pm 
    E is for Erfworld Supporter Here for the 10th Anniversary Has collected at least one unit
    Offline
    Joined: Fri May 01, 2009 10:38 am
    Posts: 830
    harknell wrote:
    Well, it's possible the ad isn't supposed to be seen in your country. We don't host the ads, the ad company does that, so if it's messing up in Ireland they'll need to fix it. More than likely though it's something to do with your ISP possibly not allowing the type of redirect/proxy the ad company uses.


    Fair enough, just didn't want you to be losing revenue due to a configuration error.

  • Tip this post

    Make Anonymous
  • Top 
       
     Post subject: Re: Bad gateway
     Post Posted: Sat Oct 31, 2009 5:22 pm 
    E is for Erfworld Supporter Here for the 10th Anniversary Has collected at least one unit
    Offline
    Joined: Fri May 01, 2009 10:38 am
    Posts: 830
    Incidentally, this is working now :).

  • Tip this post

    Make Anonymous
  • Top 
       
    Display posts from previous:  Sort by  
     
    Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

    Board index » Website Things » Bug Reports


    Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

     
     

     
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum

    Search for:
    Jump to: