Forum    Members    Search    FAQ

Board index » Website Things » Bug Reports




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
 
Author Message
 Post Posted: Fri Mar 18, 2011 3:26 pm 
User avatar
Year of the Dwagon Supporter
Offline
Joined: Thu Jun 25, 2009 8:16 am
Posts: 153
Location: Scotland, UK (The other other Magic Kingdom)
Hi

Just noticed a problem when trying to send a PM to Rob (regarding a typo in the latest update) - when I click on the name "Balder" in the main reactions thread, in the posted-by line (directly under the text of the post) - it directs to "Harknell", memberlist.php?mode=viewprofile&u=2. However, clicking on "Balder" under Rob's avatar inside the thread points correctly to his profile page, memberlist.php?mode=viewprofile&u=53.

Next problem is that when trying to send a PM, it gives an error message "The requested users to be added do not exist."


Cheers
KN.

_________________
---------------------------------------------------------------------
...I'm still holding out for the Arkenoid...
---------------------------------------------------------------------

  • Tip this post

    Make Anonymous
  • Top 
       
    Display posts from previous:  Sort by  
     
    Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

    Board index » Website Things » Bug Reports


    Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

     
     

     
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum

    Search for:
    Jump to: